Meniu Închide

CURS INDIVIDUAL – MASTERCLASS

1.200,00 

Acest curs este dedicat persoanelor care au experiență în domeniul PMU (PERMANENT MAKEUP) , în domeniul dermopigmentării.

Durata: 3 zile

Program: orele 9:00 – 18:00, pauză coffybreak 10:45-11:00, pauză prânz 13:00- 14:00

Categorie:

Acest curs este dedicat persoanelor care au experiență în domeniul PMU (PERMANENT MAKEUP) , în domeniul dermopigmentării.

Durata: 3 zile

Program: orele 9:00 – 18:00, pauză coffybreak 10:45-11:00, pauză prânz 13:00- 14:00

Ziua1Tehnica Sprâncene MAGIC SHADING: Teorie plus demonstrație

Învățăm să măsurăm corect sprâncenele prin metodele de top ale academiei, învățăm forma cum să desenăm corect sprâncenele, învățăm mișcările importante din tehnica Magic shading pentru a reda degradeul de cele 3 nuanțe pe care trebui să le avem în sprânceană( nuanța de umbra, nuanța media și nuanța de lumină). Vom învăța care sunt acele potrivite și care sunt pigmenții potriviți pentru fiecare ten în parte, vom învăța poziția corectă de lucru, vom învăța metodele de îngrijire ale sprâncenelor după micropigmentare (dermopigmentare). Vă voi prezenta consumabilele de unică folosință pe care trebuie să le folosiți la fiecare clientă în parte. Voi voi spune care sunt telefoanele potrivite pentru poze reușite, vă voi recomanda lampa de lucru ideală potrivită și ea de asemenea în redarea luminii pentru a realiza lucrările cât și pozele finale.

De la ora 14:00 la 17:00 voi realiza demonstrația sprâncenelor Magic shading pe model uman.

17:00 -18:00 program de editare a fotografiilor în anumite aplicații cât și prezentarea pozițiilor corecte de realizare a fotografiilor de înaltă calitate și secrete de marketing, de cum să învățați să vindeți la un nivel înalt lucrările executate.

 

Ziua 2 -Buze Tehnica AQUARELL LIPS: teorie plus demonstrație

Vom învăța cum să desenăm corect buze , cum să corectăm micile asimetrii, cum să verificăm dacă buzele noastre sunt desenate corect, cum să folosim pigmenții în procentaj corect pentru a neutraliza buzele închise la culoare, și care sunt combinațiile ideale de pigmenți pentru a avea un rezultat natural pe fiecare tip de buză în parte, ca și nuanță naturală a buzelor. Vom învăța cum sa facem corecții de buze vinete pentru a le reda o nuanță naturală de rose. O să învățăm cum să realizăm conturul buzelor, cât și tehnica potrivită de lucru și de întindere a buzelor pentru a nu produce inflamații.

Tehnica Ochi SOFT EYELINER : teorie

Vom învăța care sunt metodele ideale ale desenării corecte în redarea unui eyeliner pentru a realiza o tehnică naturală și perfectă. Aici vom discuta despre anumite secrete care ne ajută să evităm zonele de risc ale migrării pigmentului în piele.

Orele 14:00 – 18:00 demonstrație AQUARELL LIPS si SOFT EYELINER realizate de către trainer, pe model uman.

 

Ziua 3 –  Ziua de Practică

Este ziua de practică a studentului orele 09:00- 10:00 , o recapitulare a teoriei pentru a ne pregăti de practica pe cele 3 zone.

Practică realizată în întregime de către student sub supravegherea permanentă a trainer-ului.

 

PREȚUL CURSULUI :1450 euro( în care primiți în prima zi a cursului, caietul studentului unde avem toate informațiile necesare, pixurile magicLyner, pentru desenarea formelor, un creion imprimat cu măsurători și un pix marca SVIATOACADEMY).

Acest curs de 3 zile îl recomand persoanelor care au un portofoliu destul de mare și o experiență medie în domeniu.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „CURS INDIVIDUAL – MASTERCLASS”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *