Meniu Închide
Instruire

SviatoAcademy folosește tehnici PMU dezvoltate de Sviatoslav Otchenash. Aceste tehnici se bazează pe dermopigmentarea sprâncenelor, pleoapelor și buzelor.

BENEFICIILE MACHIAJULUI PERMANENT

Care sunt avantajele tratamentelor noastre de machiaj permanent?
Ajutând clientul să economisească timp în rutina zilnică de aplicare și demachiere
Îmbunătățirea aspectului natural al clientului
Sublinierea celor mai bune caracteristici ale clientului
Posibilitatea de a corecta discret buzele asimetrice, de a le reda o nuanță naturală, mai ales acolo unde sunt zone ușor depigmentate

Rezistența la apă în timpul activităților (înot, saună, spa, duș etc.) și momentelor emoționale (lacrimi de tristețe sau bucurie)
Rezolvarea problemei reacțiilor pielii la produse cosmetice sau pori înfundați (machiajul permanent este hipoalergenic)

Corectarea imperfecțiunilor care s-ar putea dezvolta din cauza vârstei, bolii sau traumei

 După ce pielea se vindecă și se regenerează, celulele noi vor înlocui vechile celule epidermice, astfel încât zona tratată va arăta natural decât imediat după tratament.

TEHNICI SVIATOACADEMY

Există trei grupuri de tehnici SviatoAcademy:

Sprâncene – Tehnica Magic Shading

Ochi – Tehnica Classic Eyeliner și Soft Eyeliner

Buze – Tehnica Aquarelle Lips

STANDARDELE NOASTRE ÎNALTE

Folosim echipamente sterile și de unică folosință. Aplicăm doar pigmenți de cea mai bună calitate sub stratul superior al pielii.
Învățăm studenții noștri nu numai să asculte, ci și să înțeleagă dorințele clientului. Mai presus de toate, studenții noștri devin profesioniști care sunt capabili să sfătuiască clientul cu privire la cea mai bună soluție.
În special, ne angajăm să oferim educație și dezvoltare de primă clasă atât pentru dvs., cât și pentru afacerea dvs. Oferim, de asemenea, suport și mentorat post-formare.

 

DE LA NOVICE LA EXPERT

SviatoAcademy oferă cursuri de machiaj permanent atât pentru începători, cât și pentru tehnicieni avansați.
Cine poate urma cursurile noastre de machiaj permanent?
Răspunsul este simplu! Oricine poate deveni un tehnician de machiaj permanent competent și pe deplin calificat. În plus, nu este nevoie să ai experiență în industria frumuseții. Va trebui să învățați cum să țineți mâna fermă și să prindeți ferm echipamentul în mâini. Cu toate acestea, trebuie să fii meticulos, atent la detalii și dispus să oferi servicii de înaltă calitate, care să-i facă pe oameni fericiți și mai încrezători. Mai presus de toate, cel mai important lucru este că îți pese de oameni și să ai pasiune și motivație pentru educația ta și munca într-un domeniu nou.

Începeți cariera PMU cu Trainer Silvia Talpoș

Silvia Talpoș este unul dintre cei mai buni artiști de machiaj permanent și traineri din România.
Este dedicată muncii ei, profesionistă și competentă în machiajul permanent. De asemenea, este o femeie de afaceri de succes în domeniul său. Silvia Talpoș oferă cursuri de Masterclass în Grup de 4 persoane și Cursuri Individuale, în care vă va învăța cele mai bune tehnici SviatoAcademy. Îi place să-și împărtășească cele mai bune practici cu studenții săi, deoarece este motivată să transmită celorlalți marea educație pe care a avut-o ea însăși.

Pentru a deveni Trainer SviatoAcademy, primul pas este:
1. Înscrie-te la Cursul de Bază – Masterclass care include 3 zone de lucru (ochi, buze și sprâncene) și lucru pe modele. După ce studentul postează 10 lucrări bune pe paginile sale de socializare, Trainerul Silvia Talpoș poate oferi studentului primul logo de o stea.
2. Pentru a deveni artist de 3 stele, studentul trebuie să urmeze un alt curs., Individual și să publice 30 de lucrări de înaltă calitate pe rețelele de socializare care au fost anterior aprobate de către Trainer. În descrierea tuturor lucrărilor, ar trebui să existe un link direct către pagina Trainerului.
3. Pentru a obține statutul de Trainer, studentul trebuie să participe la Cursul de Masterclass și la un Masterclass susținul de Maestrul Sviatoslav Otchenash. Pentru a urca treapta de la statutul de 3 stele de Royal Artist, la cel de Trainer 5 stele, studentul trebuie să realizeze minim 50 de lucrări de înaltă calitate.

Top Trainer

În ceea ce privește abilitățile, nu există nicio diferență între Trainer și Top Trainer. A deveni un antrenor de top este o chestiune de personalitate și de contribuția generală în SviatoAcademy. Formatorii de top trebuie să fie oameni buni, agreabili, profesioniști, admirați și respectați de un număr mare de studenți.

CERTIFICARE

Începe-ți cariera în machiaj permanent AZI!

ul