Meniu Închide
Despre mine

Numele meu este Silvia Roxana Talpoș.

Sunt un om pasionat de artă. Am studiat vioară, pian, canto clasic, canto popular. Am urmat Universitatea Națională de Muzică din București, secția Critică Muzicologică. Am obținut o bursă Erasmus în Spania, unde am studiat pe perioada anului patru de facultate la Universitatea de Muzică Conclutense de Madrid .

Am revenit în țară și am continuat studiile la Masterat în Sinteză Muzicologică – timp de doi ani.

În ceea ce privește domeniul beauty am fost pasionată de make-up, urmând cursul de automachiaj la o persoană de prestigiu din România.

În 2015 am pășit în domeniul dermopigmentării într-o Academie din București, urmând un curs de bază PMU.

În octombrie 2015 am  urmat un curs de microblading în Serbia, într-o Academie renumită la nivel mondial, unde am obținut diploma de merit în 3 zile. Timpul obținerii acesteia fiind de 9 luni.

 Până în anul 2021 am profesat în domeniul de microblading, iar în februarie 2022 am participat la primul curs din SVIATOACADEMY, avându-l ca Maestru pe SVIATOSLAV OCHETNASH, fondatorul celei mai bune Academii din lume, în domeniul PMU, cu Traineri de Top în toată lumea.

Am fost încântată de suportul teoretic, de simplitatea cu care cursurile erau predate, de metodele ușoare și logice prin care tehnicile erau explicate, încât drumul spre succes de la statutul de Student la statutul de Trainer de 5 stele l-am parcurs în doar 6 luni, urmând un proiect de aproximativ 100 de lucrări. Pentru perfecționare, am urmat alte 4 cursuri în SVIATOACADEMY , cu diferiti Traineri și Top Traineri.

Sunt pasionată de echitație, de citit, învâțat, de călătorii. Iubesc oamenii pozitivi, oamenii deschiși către nou și către evoluție!

Sunt pasionată de lumea modei, obținând trofeul WOW, în cadrul emisiunii TV, Wow sau bau, Iulia Albu

CONTACTEAZĂ-MĂU


Sunt pasionata de lumea modei, obținând trofeul WOW, în cadrul emisiunii TV, Wow sau bau, Iulia Albu